Voorman pijpfitter Jordan

‘Goed je te spreken!’, zeiden ze

ZZP-er Jordan werkt alweer geruime tijd bij Slob. Hij is daar voorman pijpfitter. Het is niet de eerste keer dat hij in Papendrecht aan de slag is: “Eerder werkte ik hier ook, en met plezier. Er kwam toen een periode met minder opdrachten. Als ZZP-er ging ik op zoek naar ander werk.”

Pakweg tien jaar later en de nodige ervaring bij andere grote werven rijker, voelde Jordan er veel voor om weer bij Slob in te checken. “Wat me het meest trok, was het prachtige product waaraan we hier werken,” zegt hij. “Als je goed bent in je vak, dan heb je hier echt eer van je werk.”

“Ik heb gewoon gebeld,” zegt hij. “‘Goed je te spreken!’ zeiden ze. ‘We verbinden je door met De Vlijt; die regelt al onze inleen’. En zo kwam ik bij De Vlijt inleencoördinator Merve Elibol terecht; óók een vakvrouw, maar dan op haar terrein. Zij is er speciaal voor Slob en heeft alles met me doorgenomen en geregeld.”

“Ik had nog niet eerder met De Vlijt te maken. Zo was reversed billing (omgekeerde facturering) nieuw voor mij. Ik vind het makkelijk. Het betekent dat ik mijn uren niet zelf hoef bij te houden. Dat gebeurt via het inkloksysteem. Elke week stuurt De Vlijt me mijn urenoverzicht en wat ik heb verdiend. Dat is dan meteen mijn factuur.”

“Ik ken bij Slob veel mensen,” zegt Jordan. “De sfeer is hier fijn. En als ZZP-er ben ik er natuurlijk blij mee dat de orderportefeuille voor de komende jaren goed gevuld is. Als je me zoekt? Ik ben hier.”