Als afwisseling bij je past

Onze superjachten staan bekend als de mooiste en meest innovatieve ter wereld. Stuk voor stuk custom build ontworpen en gebouwd. Ongeacht jouw vakgebied: als je eraan meewerkt, behoor je tot de besten. De Vlijt is altijd op zoek naar uitstekende vakmensen. Onder meer voor het Vakkrachten Team.

Het Vakkrachten Team van De Vlijt is een vaste pool van vakmensen met Feadship DNA. Het is opgericht om aan de Feadship-bedrijven en -werven uitstekende vakmensen te kunnen bieden, die bovendien al vertrouwd zijn met de hoge Feadship-standaard.

Als lid van het Vakkrachten Team heb je een passie voor superjachten! Ook vind je het een uitdaging om op verschillende locaties te werken, aan wisselende opdrachten. Het Feadship-DNA? Het past bij jou. Alleen de beste kwaliteit vind je goed genoeg. De locaties zijn blij met je, vanwege je uitstekende skills én omdat je weet ‘hoe het werkt’ op onze werven en bedrijven.

Het contract met De Vlijt bied je de zekerheid van een vaste baan, met goede arbeidsvoorwaarden. Waar je ook werkt, het Vakkrachten Team is je ‘thuisbasis’; hier heb je een vast contactpersoon en neem je deel aan de Vakkrachten Team-bijeenkomsten.

Omdat je langere tijd binnen Feadship werkt, groei je in ervaring en expertise. Wil je je op een ander vakgebied ontwikkelen? We onderzoeken met jou de mogelijkheden binnen Feadship.

“Binnen Feadship weten de bedrijven wat ze aan me hebben. Soms zie je een handigheid of een mooie werkwijze; die neem ik dan mee naar het volgende bedrijf.” – Rob Hol, Vakkracht Interieur

Lees hier het hele interview van Rob Hol.

Als Vakkracht ben je:

  • Flexibel inzetbaar in de verschillende Feadship locaties.
  • Gretig om nieuwe dingen te leren en ervaring op te doen.
  • Een specialist in jouw discipline.
Meer weten over het Vakkrachten Team of meteen solliciteren?

Neem dan contact op met Joost Schrama.