Stafafdelingen

Smeerolie van de organisatie

Met veel vakmanschap bouwt Feadship de mooiste jachten ter wereld. Maar waar zouden we zijn zonder soepele IT-systemen, werving van nieuwe collega’s en de kennis en kunde van Inkoop en Finance? In onze ondersteunende afdelingen kunnen we jouw expertise goed gebruiken.

Voor de uitvoering van de complexe bouwprojecten is de bijdrage van onze ondersteunende afdelingen onmisbaar. We onderscheiden er vier:

Facility / ICT

Veel werkzaamheden worden digitaal uitgevoerd. Dat kan logischerwijs alleen plaatsvinden met goed werkende ICT-systemen en een dito infrastructuur. Facility is hierbij de motor die het geheel draaiend houdt. Deze afdeling zorgt voor kwaliteit, beheer, veiligheid en de toekomst van ons software landschap. Alle Feadship-locaties profiteren daarvan.

Finance

Een Projectteam heeft als doel een superjacht op te leveren, binnen een bepaalde tijd en budget. Uiteraard moet dat jacht voldoen aan de hoge Feadship-standaard. En dat is altijd een uitdaging. De afdeling Finance heeft daarin een onmisbare ondersteunende rol. Met analyses en overzichten, bewaken van risico’s en rapportages bouw je feitelijk mee aan het megaproject dat Feadship heet.

Human Resources

Met het HR-beleid van de verschillende Feadship-bedrijven zorgen we voor de juiste mensen op de juiste plek. Hierop kun je rekenen: als HR-medewerker sta je er nooit alleen voor. HR werkt samen met De Vlijt (tijdelijke versterking) en Inkoop (contracten met onderaannemers). Nooit een saai moment: op de afdeling HR werk je aan organisatieontwikkeling, opleiding- en trainingsbeleid, verzuim, werving en selectie en onboarding. Natuurlijk werk je met CAO’s en voer je overleg met de OR.

Inkoop

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor de inkoop van producten/onderdelen en diensten. Die inkopen variëren in waarde van een paar duizend tot miljoenen euro’s. Als je hier werkt, weet je wat er speelt in de leveranciersmarkt, onderhoud je contacten en weet je slim in te spelen op ontwikkelingen. Zo beding je de beste prijs. En maak jij het mede mogelijk dat Feadship de mooiste jachten ter wereld bouwt.

Vragen?

Inleencoördinator Leonie van De Vlijt Aalsmeer staat je te woord