Houtbewerking

Werken aan een uniek, luxe interieur

Machinaal Houtbewerker CNC, Meubelmaker, Interieurafwerker, Jachtinterieurbouwer of Engineer? Bij Feadship werk je aan het luxe, houten interieur van onze superjachten. Elk interieur is uniek; het weerspiegelt de stijl van die ene klant. Je creëert, werkt met mooie materialen. Telkens leer je bij.

Engineer

In jouw werk vertaal je de designs van het interieur naar een technisch ontwerp. Je rekent, past en meet. Ook houd je rekening met het budget en de hoge Feadship-standaard. Is een technisch ontwerp goedgekeurd? Dan ‘vertaal’ je het werk naar detailtekeningen voor de productieafdelingen. Hoe verder je komt in het (bouw-)proces, hoe gedetailleerder.

Machinaal Houtbewerker

Je werkt mee aan plafonds, kasten, deuren en betimmering. Of aan een massief houten rand van een bar; met perfecte rondingen, omdat je werkt met de CNC-machine. Alles wat uit jouw handen komt, is exclusief voor dat éne jacht. Als Machinaal Houtbewerker mis je geen detail, voor je de machine aanzet. Je checkt de digitale tekeningen. Als dat nodig is, voer je aanpassingen door in het programma.

Meubelmaker

Exclusieve meubels en interieurs, dat is jouw wereld. Vaak complex en altijd maatwerk. Je materiaal is niet zelden een exclusieve houtsoort. Samenwerking is super belangrijk. Bijvoorbeeld bij een groot project zoals een trappenhuis. Ook overleg je met je collega’s van de machinale houtbewerking. Want jij zorgt ervoor dat een onderdeel dat aan jou is toegewezen, wordt gemaakt volgens de juiste werkwijze.

“De passie voor wat je met zijn allen maakt, dat is voor mij Feadship” – Dick van Vuurde, meubelmaker De Klerk Binnenbouw

Allround Interieur Afwerker

Met jouw oog voor detail ben je medeverantwoord voor het perfect afwerken van interieuronderdelen. Dat kunnen wanden en plafonds zijn. Maar ook elegante kasten of een super mooie bar. Je werkt met allerlei materialen. Alle onderdelen van het interieur worden in de machinale en meubelmakerij gemaakt; speciaal voor dat ene jacht. Dan ben jij aan zet voor de afwerking.

Jachtinterieurbouwer

De massief houten trap, de loungebank, en de luxe kledingkast. Maar ook wandbetimmering, plafonds, deuren en kozijnen: als Jachtinterieurbouwer bouw jij het op maat gemaakte luxe interieur daadwerkelijk in. Je werkt dan ook aan boord van de jachten. Je ziet hoe alles bij elkaar komt.

De Klerk Binnenbouw en Van der Loo zijn gespecialiseerde Feadship-bedrijven. Daarnaast hebben de afbouwwerven afdelingen Houtbewerking.

Vragen?

Inleencoördinator René van Koninklijke De Vries Scheepsbouw staat je te woord