Samen bouwen aan superjachten

Hét inleenbedrijf

De Vlijt werd in 2018 opgericht als onderdeel van Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw. Inmiddels zijn we hét inleenbedrijf voor zowel de De Vries bedrijven als voor de werven van Royal Van Lent Shipyard. Samen bouwen deze twee bedrijvengroepen de mooiste en meest innovatieve superjachten ter wereld: Feadships.

Alle hens aan dek

Het bouwproces van één jacht is complex. De organisatie van de werkzaamheden voor meerdere jachten die gelijktijdig worden gebouwd, vraagt ‘alle hens aan dek’. Tijdelijke, vakkundige versterking kan dan echt het verschil maken. Op het juiste moment, op de juiste plek en soms ook voor heel specifiek werk. In totaal huurt De Vlijt voor alle aangesloten bedrijven jaarlijks ruim 1100 uitzendkrachten, onderaannemers en zzp-ers in, in allerlei functies. Natuurlijk gaan we voor de besten. Voor hen zetten we ook ons beste beentje voor.

Goed werkgeverschap

De naam ‘De Vlijt’ komt niet uit de lucht vallen; hij staat voor kwaliteit en continuïteit. Dat zit zo. Zo’n honderd jaar geleden noemde de tweede generatie De Vries hun werf in Aalsmeer een poos ‘De Vlijt’. Op deze werf werd met veel plezier en vakmanschap gewerkt. Opeenvolgende generaties deelden hun passie voor ‘boten bouwen’ met de vakmensen die mét hen iets heel moois maakten. Met een persoonlijke relatie tot elk jacht: ‘Kijk, dát raam, dát stuk dek heb ik gebouwd’. Het is de link die de klant en de bouwers verbindt. Het huidige De Vlijt refereert aan kwaliteit en continuïteit, en aan die menselijke waarde. Het is de ruggengraat van onze bedrijfsvoering. Samen zijn we trots op elk jacht dat uitvaart. Goed werkgeverschap hoort daar vanzelfsprekend bij. Ook voor de mensen die tijdelijk voor en met ons werken. Daarnaast staat De Vlijt garant voor een correcte naleving van wet- en regelgeving.